Ağrı Yeni Escort Bayan Ilgın

Merhaba Ben Bayan Ilgın 22 yaşındayım. Ağrı doğumluyum. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik mezunuyum. İyi bir hastanede hemşire olarak görev yapıyorum.

img_0848

Mesleğimi severek yapıyorum. Ve yoğun bir çalışma hayatına sahibim. Mesleğim nedeniyle zaman zaman nöbetçi olarak çalışıyorum bazen gece ve bazen gündüz çalışma saatlerim değişiyor. Arkadaş ortamım genelde iş çevremden oluşuyor arkadaşlarıma çok fazla vakit ayıramıyorum. İnsan ilişkilerim çok kuvvetlidir ve harika bir dinleyici olduğumu söylüyorlar. Aile bağlarım iyidir. Aileme ve ev hayatına oldukça düşkünümdür. Fırsat buldukça bilgisayarda vakit geçiririm ve sosyal medyayı sık sık takip ederim.

 

Geçmişte çok sayıda yaşadığım ilişki yok. Nitelikli bir ilişki arıyorum. Etrafımda çok sayıda insan olmasına rağmen seçiciyimdir. İdealist erkekleri severim. Bir erkeğin bir bayan için çaba sarf etmesi gerektiğine inanırım. Kolay kolay ikna olmam. Sevdiğim erkeğe sadık bir yapıya sahibimdir.

 

Alışveriş yapmayı çok severim alışveriş merkezinde saatlerce durabilirim. Modayı yakından takip ederim. Renkli ve cıvıl cıvıl bir insanım. Evde bulunduğum dönmelerde sinema keyfi yaparım. Bol bol kitap okurum özellikle nöbet günlerimde. Zamanımı dolu dolu geçirmeyi severim. Çılgınlıklar daima favorimdir. Zamansız mekânız bir insan olduğumu söylerler. Mekân değiştirmeyi severim. Sık sık tatile çıkarım. Ailemin de onayı ile genç kız tatillerine bayılıyorum. Kız kıza fena da olmuyor. Düzenli şekilde spor yaparım hantal biri değilim yerinde duramayan kıpır kıpır bir kişiliğe sahibimdir.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap