Ağrı Escort Bayan Jale

Merhaba, ben Bayan Jale, Ağrı ‘da yaşıyorum ve 30 yaşındayım. Yaklaşık olarak 5 yıldır İzmir’de ikamet ediyorum ancak doğma büyüme Ankaralıyım. Aslında İzmir’de yaşamaya dair hiç bir düşüncem yoktu ancak Ankara’daki okulumu bitirdikten sonra geçici bir iş görüşmesi için İzmir’e gelmiştim ama bahsettiğim işten sonra karşıma çok daha iyi ve çok daha profesyonel bir firmada iş çıktı. Bende hem böyle güzel bir işi, hem de böyle güzel bir şehri bırakmak istemedim ve ailemin evinden ayrılarak İzmir’de yaşamaya başladım. Ama beş yıl gibi bir süredir İzmir’de yaşıyor olmama rağmen, her sabah uyandığımda yaşadığım şehre bir kez daha hayran kalıyorum.

 

Daha önce de bahsettiğim gibi yaklaşık 5 yıldır özel bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyorum. Haftanın altı günü o kadar yoğun çalışıyorum ki, asistanlığını yaptığım yönetici ne zaman şirketten ayrılırsa bende o saatte evime gidebiliyorum. Tabi ki çalışmaların karşılığını da çok iyi alıyorum. Eve geç geldiğim için de haftanın altı günü genellikle hiç bir şey yapmadan yatıp uyuyorum. Hafta sonları ise yaz aylarında genellikle yüzmeye gidiyorum, bazen de yürüyüş yapıyorum. Kışın ise çoğu zaman arkadaşlarımla bir yerlerde oturup sohbet ediyoruz.

 

Aşk hayatıma gelince bugüne kadar en uzun süren ilişkim 3 yıl kadar sürdü. Bundan sonra da kendime yakışan, beni anlayan bir sevgili bulamadım. Bu yüzden Bayan Jale olarak aşk konusunda bir gün karşıma seveceğim birisinin çıkacağına inanıyorum.

 

Yorum Yap