Ağrı Üniversiteli Öğrenci Escort Gülten

Merhaba ben Bayan Gülten. 24 yaşındayım ve Ağrı’da üniversite okumaktayım. Aslen Ankara’lıyım. Ailem Ankara’da yaşıyor. Ben ise okulum nedeni ile İstanbul’da tek başıma kalmaktayım. Öğrenciliğin yerine göre zor yerine göre kolay yanları bulunmaktadır. Ders sorumlulukları ve derslere konsantre olmak işin zor yanı. İşin kolay yanı ise öğrenciliğin tadını çıkarmaktır. Bu yılların bir daha geri gelmeyeceğini bilerek çılgınca yaşamak ve doyasıya eğlenmek ve anın tadını çıkarmak benim yaşam tarzım haline geldi. Ne de olsa eve geç geldiğimde neredesin diyen kimse yok şimdilerde. Bu özgürlük değil de nedir?

 

Dersten arda kalan zamanlarda bu görkemli şehri gezmeyi çok seviyorum. İki senedir İstambul’da yaşıyorum ama halen İstanbul’da görmediğim bir çok yer var. O kadar büyük bir şehjir ki gittiğim heryerde ayrı bir güzellik hakim. İstanbul’a geldikten sonra gerek okulda gerekse dışardan çok arkadaş edindim. Belirli zamanlarda arkadaşlarım ile biraraya gelerek vakit geçirmeyi çok seviyorum. Özellikle İstanbul adalara gitmeyi ve deniz ile doğanın buluştuğu yerlerden büyük keyif alıyorum.

 

Henüz bir iliişkim yok. En son ilişkim iki sene önce vardı. İki senedir duygusal bir ilişki yaşamıyorum. Bu aslında bir eksilik. Bu eksikliği doldurmak için kafama uygun birinin karşıma çıkmasını bekliyorum. Benim gibi biraz duygusal biraz da deli olması gerekmektedir. Hayatı çok fazla ciddiye almayan ama bir o kadarda sorumluluğunu bilen bir erkek arkadaşım olmasını isterim.

Yorum Yap