Ağrı Olgun Escort Bayan Eda

Merhaba ben bayan Eda. 32 yaşındayım. Öğretmenim. Ağrı’da yaşıyorum. Dış görünüş itibari ile uzun boylu, zayıf bir bayanım. Sevdiğim bir işte çalışıyorum. Çocuklarla vakit geçirmekten hoşlanırım. Genellikle okuldan vakit buldukça ufak tatailler yapmaya bayılırım. Mutfak ile aram oldukça iyidir. Herhangi bir hobi ile uğraşmıyorum fakat mutfakta farklı sunumlar denemek en büyük uğraşlarım arasında yer almaktadır.

 

Daha önce uzun süreli bir birliktelik yaşadım. Bazı pürüzler ayrılığı da beraberinde getirdi. Uzun bir süre kimse ile görüşmek istemedim fakat artık hayatımda yeni birine yer vermek istiyorum. Hayatın yalnız başına çekilmeyeceği inancındayım. Yalnızlıktan hiç hoşlanmam. Yakın arkadaşlarımla boş vakitlerimi değerlendiririm.

 

Yazın tatil yapmak benim için vazgeçilmezler arasındadır. Özellikle farklı tatail turlarına katılmayı severim. Türkiye’nin her yerini gezmeyi planlıyorum. Daha sonra yurtdışı adımlarını da atacağım. Görüşmeyi düşündüğüm beyler arasında yurt dışında olanlar var ise tanışmak isterim. Yaş kriterine çok önem veren biri değilim. Bana göre bir insanın yaşı kaç olursa olsun önemli olan hissettirdiğidir. Bu nedenle kendimi yakın hissettiğim ve hoşlanabileceğim her yaş grubundan arkadaşlık kurabilirim.

 

Günlük hayatını dolu dolu geçiren işine önem verdiği kadar boş vakitlerini değerlendirmeye de önem veren baylar ile tanışmak istiyorum. Karşımdaki kişi espri kabiliyeti güçlü, girdiği ortama uyum sağlayan, maddi açıdan herhangi bir sıkıntısı olmayan, hayat dolu biri olmalıdır.

Yorum Yap