Ağrı Fantezi Escort Bayan Hande

2016 yılında kumaş pantolonlar, diğer yıllara göre klasik çizgisinden biraz çıkmıştır. Genellikle paça boyu ve genişliği değişmiş durumdadır. Bu sezon en çok tercih edilen kumaş pantolon modellerinin başında diz boyunda ki modeller gelmektedir. Bu modeller sporlaştırılmış modellerdir. Diz boyundaki bu modellerin paçaları geniş bırakılmıştır. Bu tarz pantolonlar klasik ya da spor tarzda kombinlenebilir. Kumaş pantolonlar da yüksek beller tercih edilmektedir. Bu sayede daha fazla rahatlık sağlanmıştır. Bu rahatlık uzun ve bol paçalarla birleştirilmiştir. Farklı kumaş renkleri bulunmaktadır. Aynı zamanda desenli modeller de göze çarpmaktadır.

 

Bu modellerin dışında klasik modeller de yine yerini korumuştur. Klasik modellerin genellikle beli düşük bel olarak tercih edilmektedir. Aynı zamanda kumaş pantolon ayrıntısı olarak fermuarlar da dikkat çekmektedir. Bu fermuarlar paçada bulunabilir. Bu durum bacak boyunuzu daha uzun gösterecektir. Diz kısmından açılan kumaş modelleri de yaz aylarının vazgeçilmezleri arasındadır. Şalvar tarzı kumaş pantolonlar da bu sezon yerini korumaktadır. Bu tarz pantolonların kullanımı diğerlerine göre daha zordur.

 

Sizi daha basenli ve kısa gösterebilir. Bu nedenle vücut ölçüleri uygun kişiler tarafından giyilmelidir. Bu tarz modellerin belinde lastik bulunur. Bazı modellerin ise hem belinde hem de bilek kısmında lastik bulunmaktadır. Bu durum bacak boyunu daha da kısa gösterir. 2016 yılında en çok tercih edilen model, bacak kısmı tamamen geniş olan farklı desen ve renklere sahip kumaş pantolonlardır.

Yorum Yap