Ağrı Sınırsız Escort Bayan Merve

D’S Damat, dünya evine girecek olan damat adayları için çok şık takım elbise ve smokinleri sizler için üretiyor. Kaliteyi şıklıkla buluşturan D’S Damat, erkeklerin en mutlu gününde şık olmaları için birbirinden güzel damatlık modellerini erkeklerin beğenisine sunuyor. D’S Damat’ta bulunan bazı damatlık modelleri ve fiyatları şu şekildedir:

D’S Damat Takım Elbise. Bu elbise slim fit bir takım elbisedir. %100 yünden yapılmış olan bu elbisenin yakası mono yaka olup çizgili desene sahiptir. Bu elbise çift yırtmaçlıdır. Fiyatı 809.00 TL’dir.

D’S Damat Yelekli Takım Elbise. Bu elbise slim fit bir takım elbisedir. %72 polyester, %25 viskon, %3 elastandan meydana gelmiştir. Bu takım elbisenin yakası mono yakadır. Desen olarak desenli olan bu takım elbise tek yırtmaçlıdır. Fiyat 629.00 TL’dir.

D’S Damat Takım Elbise. Bu elbise slim fit bir takım elbisedir. %70 yün, %30 polyesterden meydana gelmiştir. Bu takım elbisenin yakası mono yakadır. Desen olarak ekoseli olan bu takım elbise çift yırtmaçlıdır. Fiyatı 199.00 TL’dir.

D’S Damat Takım Elbise Gold. Bu elbise slim fit bir takım elbisedir. %88 yün, %8 poliamit, %4 elastandan meydana gelmiştir. Bu takım elbisenin yakası mono yakadır. Desen olarak düz olan bu takım elbise tek yırtmaç ve tam astardır. Fiyatı 719.00 TL’dir.

D’S Damat Takım Elbise. Bu elbise normal (regular) bir takım elbisedir. %88 yün, %8 poliamit, %4 Elastandan meydana gelmiştir. Üst taraf regular fit, alt taraf slim fit kalıba sahiptir. Bu takım elbisenin yakası mono yakadır. Desen olarak ekoseli olan bu takım elbise tek yırtmaçlıdır. Fiyatı 683.00 TL’dir.

Yorum Yap