Ağrı Oral Yapan Escort Bayan Melek

Bebek battaniyesi örmek zor gibi gözükse de aslında en kolay örgü biçimlerindir. Belki yakında bebeğiniz, çocuğunuz, yeğeniniz, torununuz, arkadaşınızın, komşunuzun bebeği olacak ve bebek battaniyesi örmeyi bilmiyorsunuz. Ama örmek istiyorsunuz, öğrenmek istiyorsunuz. Belki daha yaz mevsimindeyiz daha erken diyorsunuz. Ama hiçte erken değil en azından bir kenarda durur. Hediye edersiniz birine. Bebeklerin o rengârenk yumuşacık dünyasına bir katkıda bulunursunuz, onların sıcacık uyumasını sağlarsınız.

 

Bebek Örgü Battaniye Yapılışı Nasıldır?

 

Haydi, başlıyoruz o küçücük yürekleri, bebekleri sıcacık tutmak için elleri sıvayalım üşüyen bebekleri ısıtalım, örelim, hediye edelim. O bebeklerin, o tatlılıkların mutlu, huzurlu uyumasını sağlayalım. Haydi, boş durmayalım alalım tığımı, şişimizi iplerimizi, yumaklarımı haydi başlayalım. Battaniyemizi örmek için öncelikle 3 numaralı tığ ve 2 yumak dut ipi ayriyeten sterseniz sarma ipi kilo hesabı olarak da alabilirsiniz yarım kilo almanız yeterli olacaktır.

 

Şimdi bir metre uzunluğunda zincir çekiyoruz tığın başına ipi bir kere doluyorsunuz sonra zincire batırıp 2 kerede çıkıyorsunuz. Yani tırabzan yapmış oluyorsunuz. Her sıranın sonuna geldiğinizde bir üst sıraya çıkmak için 3 zincir çekiyorsunuz, 2 sıra yaptıktan sonra dut ipini bağlayıp ipin düz olan tarafına 4 tırabzan, ponponlu olan yerin ise arka dışına ise 3 tırabzan yapıyorsunuz. Sıra sonuna kadar devam edip tekrar 2 sıra düz ip bir sıra dut ipiyle birlikte örüyorsunuz. Kare olunca ise kenarları yapıyoruz. Kenar oyasını nasıl istiyorsanız öyle yapabilirsiniz. Haydi, kolay gelsin.

Yorum Yap